Pečený losos s bylinkovou krustou, glazírovaným chřestem a špenátovým pyré
Recept na 4 porce . 600g losos sůl citrónový pepř olivový olej čerstvé bylinky šalotka máslo česnek strouhanka z čerstvého toastového chleba 200g brambory čerstvý špenát pepř smetana 500g čerstvý chřest strouhanka
Očištěného lososa nakrájíme na jednotlivé porce, okořeníme a zprudka opečeme. Z másla, sekané šalotky, česneku a bylinek si připravíme bylinkovou krustu, kterou dáme na rybu a dopečeme. Brambory uvaříme s jedním stroužkem česneku a prolisujeme. Přidáme spařený, rozmixovaný špenát, smetanu, máslo a vyšleháme v hladkou hmotu, dochutíme solí a pepřem. Čerstvý chřest oloupeme klasickým způsobem a spaříme v osolené vodě. Krátce osmahneme na másle, dochutíme solí, pepřem a přidáme praženou strouhanku
Slovo majitele

Zkuste svoje podnikání spojit s firmou Šandera. S firmou, jenž je zárukou kvality a činů místo planých slov a slibů.
