Kotleta z mladého selátka s tradičním hrachovcem

Pro 4 osoby

  • 4 vepřové kotlety
  • 200g hrachu
  • 100g krup
  • 50g sádla
  • 2–3 stroužky česneku
  • 100g mladých hráškových lusků
  • 100g jarní cibulky
  • majoránka
  • tuk a strouhanka na vytvoření a vysypání mísy
  • sůl, bílý pepř

Luštěniny uvaříme do poloměkka a ochutíme kořením. Vezmeme a zprudka opečeme, poté jí vložíme do směsi hrachovce . Hrachovec společně s kotletou pozvolna pečeme v troubě při teplotě 140 °C dvacet minut. Přidáme mladé lusky a čerstvé bylinky na ozdobu.


Slovo majitele

Slovo majitele

Zkuste svoje podnikání spojit s firmou Šandera. S firmou, jenž je zárukou kvality a činů místo planých slov a slibů.

Šandera s.r.o. na Google+

Partneři

Český Chřest Český Chřest Šandera
image01.jpg

Velkoobchod ovoce, zelenina www.e-sandera.cz
Největší výběr ovoce a zeleniny, čerstvých bylinek a hub. Rozvoz do celé ČR, velkoobchodní prodej.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.