Francouská kachní prsa na italském risottu

4 porce

400g kachní prsa, sůl, pepř, olivový olej, rozmarýn Olivový olej, šalotka, rýže Carnaroli, bílé víno, kuřecí vývar, parmazán, mascarpone

Telecí fond, portské víno, tučná kachní játra, sůl, máslo, šalotka

Očištěná kachní prsa okořeníme a potřeme olivovým olejem. Pečeme dorůžova a krájíme na tenké plátky

Na šalotce orestujeme rýži a klasickým způsobem připravíme italské risotto. Ke konci jej zjemníme lžičkou mascarpone a hoblinkami parmazánu. Vyhladíme dohladka. Telecí fond svaříme s šalotkou, přidáme portské víno a znovu svaříme. Přidáme kousek kachních jater a rozvaříme. Omáčku dochutíme solí zjemníme máslem.


Slovo majitele

Slovo majitele

Zkuste svoje podnikání spojit s firmou Šandera. S firmou, jenž je zárukou kvality a činů místo planých slov a slibů.

Šandera s.r.o. na Google+

Partneři

Český Chřest Český Chřest Šandera
image01.jpg

REKONSTRUKCE TECHNOLOGICKÉHO ZAŘÍZENÍ - VÝMĚNA CHLADICÍ JEDNOTKY


Dodavatel čerstvého ovoce a zeleniny www.e-sandera.cz
Největší výběr ovoce a zeleniny, čerstvých bylinek a hub.