Chřest s holandskou omáčkou

pro 4 osoby, doba přípravy: 20 minut

Ingredience: 20-24 výhonků chřestu (bílý, zelený nebo obojí), 3 žloutky, 50 ml vývaru, 50 ml bílého vína, bílý pepř, sůl, 100 g přepuštěného másla

Postup:

1. Máslo přepusťte, chřest očistěte (odřízněte dřevnaté špičky, pokud používáte bílý chřest, tak jej asi centiment pod hlavičkou oloupejte)

2. Ve vodní lázni rozmíchejte žloutky s vývarem, vínem, solí a pepřem. Šlehejte do zhoustnutí, poté do směsi zašlehejte přepuštěné máslo.

3. Současně uvařte chřest dle základního receptu.

4. Chřest naservírujte na nahřáté talíře a podávejte přelitý holandskou omáčkou. Vhodnou přílohou jsou brambory ve slupce nebo toasty.


Slovo majitele

Slovo majitele

Zkuste svoje podnikání spojit s firmou Šandera. S firmou, jenž je zárukou kvality a činů místo planých slov a slibů.

Šandera s.r.o. na Google+

Partneři

Český Chřest Český Chřest Šandera
image03.jpg

Velkoobchod ovoce, zelenina www.e-sandera.cz
Největší výběr ovoce a zeleniny, čerstvých bylinek a hub. Rozvoz do celé ČR, velkoobchodní prodej.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.